Για άλλη μια χρονιά το Meat News συμμετείχε δυναμικά στην Food Expo
Έντονη ήταν για μια ακόμα φορά η παρουσία του περιοδικού Meat News στην έκθεση Food Expo, στις 16 - 18 Μαρτίου. Το stand του περιοδικού βρισκόταν στο Hall 2, όπου αναπτύχθηκε ο τομέας του κρέατος. Η έκθεση φέτος έφτασε τους...
Φάκελος Γύρος: Μία προσπάθεια 15 χρόνων
20.03.2019 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΤου Δρος Στέλιου Σκαρίμπα* Η οργανωμένη παραγωγή του Γύρου, όπως αυτός καταναλώνεται στην Ελλάδα, ξεκίνησε δυναμικά από τις αρχές του 2000. Τότε για πρώτη φορά εμφανίστηκαν εταιρείες σε οργανωμένο και μαζικό επίπεδο με αποκλειστικό αντικείμενο την παραγωγή Γύρου και Σουβλάκι,...
Read Full Article