ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Σύννεφα» στον κτηνοτροφικό τομέα της Γαλλίας

«Σύννεφα» στον κτηνοτροφικό τομέα της Γαλλίας

13.02.2013 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημάδια «κόπωσης» φαίνεται να παρουσιάζει, με επεξεργασμένα στοιχεία 2011 και αρκετά του 2012, ο κλάδος της γαλλικής κτηνοτροφίας, σύμφωνα με την χρηματοοικονομική ανάλυση του διεθνούς οίκου παρακολούθησης αγορών, Atradius Market Monitor, που παρουσιάζει το Meat News κατ’ αποκλειστικότητα στο τεύχος...

Read Full Article
Οι κρεοπώλες του Πειραιά αντιδρούν στη λιανική πώληση στον ΟΚΑΑ

Οι κρεοπώλες του Πειραιά αντιδρούν στη λιανική πώληση στον ΟΚΑΑ

13.02.2013 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντίθετοι στην "σταδιακή μετατροπή του χώρου του ΟΚΑΑ σε χώρο λιανικής πώλησης", όπως χαρακτηριστικά λένε, είναι οι κρεοπώλες του Πειραιά. Η απόφαση του Οργανισμού της Κεντρικής Αγοράς στο Ρέντη να φτιάξει μια πτέρυγα που να απευθύνεται σε καταναλωτές έχει ξεσηκώσει...

Read Full Article
Μεγάλη συμμετοχή στην Zootechnia

Μεγάλη συμμετοχή στην Zootechnia

11.02.2013 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η φετινή Zootechnia, η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από όλη την Ελλάδα. Ο τομέας της κτηνοτροφίας, αν και αρκετά συρρικνωμένος τα τελευταία χρόνια, δείχνει σημάδια αντοχών, αλλά και αξιοσημείωτες περιπτώσεις ανάπτυξης, δείγματα των οποίων...

Read Full Article
Το Meat News στην έκθεση Zootechnia

Το Meat News στην έκθεση Zootechnia

10.02.2013 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκατοντάδες επισκέπτες της Zootechnia από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου γνώρισαν το περιοδικό Meat News, το οποίο συμμετείχε στην έκθεση με το δικό του stand και ένα ιδιαίτερο τεύχος- αφιέρωμα στις δυνατότητες της ελληνικής κτηνοτροφίας. Πολλοί επισκέπτες μίλησαν με...

Read Full Article
Meat News Τ. 2

Meat News Τ. 2

02.02.2013 |

Περιεχόμενα: Ο Επίκουρος Καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Γεώργιος Βαλεργάκης, προτείνει μια άλλη διέξοδο για το έλλειμμα που υπάρχει στην παραγωγή κτηνοτροφικών προϊόντων και τονίζει: Υπάρχει περιθώριο ανάπτυξης της εγχώριας παραγωγής. Με τι κριτήρια επιλέγει ο έμπορος ένα σφάγιο. Ο διευθυντής...

Read Full Article