ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξανά πρόεδρος του ΣΕΚ ο Παν. Πεβερέτος

Ξανά πρόεδρος του ΣΕΚ ο Παν. Πεβερέτος

22.03.2017 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγκροτήθηκε χθες σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας – ΣΕΚ, λίγες μέρες μετά τις αρχαιρεσίες της 15ης Μαρτίου. Πρόεδρος αναδείχθηκε παμψηφεί –για τρίτη τετραετία– ο Παναγιώτης Πεβερέτος. Παμψηφεί αναδείχθηκαν και τα άλλα μέλη του Προεδρείου στο οποίο...

Read Full Article
Τρεις πλήρεις υποτροφίες για μαθητές από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Τρεις πλήρεις υποτροφίες για μαθητές από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

21.03.2017 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών της, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή ανακοινώνει ότι δίνει τη δυνατότητα σε τρεις μαθητές να σπουδάσουν δωρεάν στο Γενικό ή το Επαγγελματικό Λύκειό της. Οι «υποτροφίες Προέδρου» αφορούν τη σχολική χρονιά 2017 – 2018. Χάρη...

Read Full Article
Τα 30 χρόνια δράσης στην Ελλάδα γιόρτασε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Τα 30 χρόνια δράσης στην Ελλάδα γιόρτασε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

21.03.2017 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τριάντα χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στην Ελλάδα συμπληρώνει ο Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) και το γιόρτασε με μια εντυπωσιακή εκδήλωση, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η πορεία του Φορέα, που...

Read Full Article
Τα σούπερ μάρκετ στους ισχυρούς της ελληνικής οικονομίας

Τα σούπερ μάρκετ στους ισχυρούς της ελληνικής οικονομίας

21.03.2017 | ΘΕΜΑΤΑ

Δυναμική αντιπροσώπευση μεταξύ των 50 μεγαλύτερων εν Ελλάδι επιχειρήσεων, παρουσιάζουν τα σούπερ μάρκετ. Αυτό δείχνει η κατάταξη που έδωσε στη δημοσιότητα το Direction Business Network, στην έκδοση «Οι ισχυροί της Ελληνικής οικονομίας». Η έκδοση, που συγκεντρώνει τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικότητας...

Read Full Article
Επιτυχημένη η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Meet the Lamb

Επιτυχημένη η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Meet the Lamb

20.03.2017 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαιρετικής σημασίας ήταν η πρώτη παρουσία του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος Meet the Lamb, που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 19/3 στον χώρο MEAT FORUM της έκθεσης Food Expo. Από νωρίς άρχισε να συρρέει πλήθος ενδιαφερομένων που ήθελαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που...

Read Full Article
Ανακοίνωση ΟΠΕΚΕΠΕ σχετικά με τους κωδικούς taxisnet

Ανακοίνωση ΟΠΕΚΕΠΕ σχετικά με τους κωδικούς taxisnet

20.03.2017 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο τρόπους υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έχουν οι αγρότες, όπως ανακοινώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ: είτε μέσω της εφαρμογής Υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017 στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (Οn Line υποβολή) είτε μέσω Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ) που αποτελούν Πιστοποιημένους Φορείς...

Read Full Article
Επίδειξη παρασκευής κρεατοσκευασμάτων – video

Επίδειξη παρασκευής κρεατοσκευασμάτων – video

20.03.2017 |

Το έντονο ενδιαφέρον του πολυπληθούς κοινού προσέλκυσε την Κυριακή 19/3 η επίδειξη παρασκευής σύγχρονων και δημιουργικών κρεατοσκευασμάτων, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του MEAT FORUM στο πλαίσιο της έκθεσης Food Expo 2017. Κατά γενική ομολογία όσων το παρακολούθησαν –κρεοπώλες στη συντριπτική...

Read Full Article
Την ερχόμενη εβδομάδα η κυβερνητική πρωτοβουλία για ελληνοποιήσεις σε γαλακτοκομικά και προϊόντα κρέατος

Την ερχόμενη εβδομάδα η κυβερνητική πρωτοβουλία για ελληνοποιήσεις σε γαλακτοκομικά και προϊόντα κρέατος

19.03.2017 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για τους… γαστροναύτες μιας νέας γευσιγνωστικής, πολιτισμικής, επιχειρηματικής και οικονομικής περιπέτειας, μίλησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου κατά τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2017. Με τον νεολογισμό εννοούσε όλους εκείνους που με τη δράση...

Read Full Article
Τριήμερο MEAT FORUM για όλο τον κλάδο του κρέατος

Τριήμερο MEAT FORUM για όλο τον κλάδο του κρέατος

17.03.2017 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκινά το Σάββατο 18/3 το MEAT FORUM, μια τριήμερη διοργάνωση που ενδιαφέρει όλους τους επαγγελματίες του κρέατος. Πρόκειται για μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων, σεμινάρια, συζητήσεις, επιδείξεις, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, που καλύπτουν όλο το φάσμα της παραγωγής, εμπορίας, επεξεργασίας, διακίνησης. Στον ειδικά...

Read Full Article
Σεμινάριο του “Meet the Lamb” στη Food Expo

Σεμινάριο του “Meet the Lamb” στη Food Expo

17.03.2017 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Workshop με θέμα "Η αξιοποίηση του πρόβειου σφάγιου με εύχρηστες κοπές για γρήγορο ψήσιμο και προτάσεις παρασκευασμάτων πρόβειου κρέατος" οργανώνει την Κυριακή η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος Meet the Lamb. Στην εκδήλωση, που...

Read Full Article
Στ. Μαστοράκος: Ο σύγχρονος κρεοπώλης είναι… 10 σε 1!

Στ. Μαστοράκος: Ο σύγχρονος κρεοπώλης είναι… 10 σε 1!

17.03.2017 | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Νέα δεδομένα στην εκπαίδευση των επαγγελματιών του κρέατος έχει δημιουργήσει η σχολή ΜΕΑΤ PRO στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, ενώ μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο τμήμα βασικής εκπαίδευσης και ξεκίνησε ήδη το δεύτερο. Για τα αποτελέσματα αυτής της διαδρομής...

Read Full Article
Ένας και μοναδικός ευρωπαϊκός Κανονισμός για όλους τους ελέγχους στα τρόφιμα

Ένας και μοναδικός ευρωπαϊκός Κανονισμός για όλους τους ελέγχους στα τρόφιμα

17.03.2017 | ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Περισσότερες από 16 ξεχωριστές Οδηγίες και Κανονισμοί της Ε.Ε. καλύπτουν σήμερα τους επίσημους ελέγχους που αφορούν όλους τους τομείς της αλυσίδας γεωργικών προϊόντων διατροφής. Αυτό έχει οδηγήσει κατά καιρούς πολλούς να μιλούν για «προβληματική κατάσταση» και εκείνο που προέκυπτε ως...

Read Full Article
Banner