Σεμινάριο MasterClass Summer BBQ με Δημιουργικά Κρεατοσκευάσματα
Related Articles
Την Δευτέρα 24 Ιουνίου στην κατάμεστη αίθουσα του «πολυμορφικού» εργαστηρίου διεξαγωγής σεμιναρίων γαστρονομίας της Cooking Workshop Consulting (CWC) στην Θεσσαλονίκη o πρωτοπόρος στο είδος του, R&D chef και σύμβουλος γαστρονομίας Λάζαρος Ράπτης παρουσίασε το 3ο κατά σειρά σεμινάριο Summer BBQ MasterClass με βασικό θέμα συνταγές και τεχνικές από όλο τον κόσμο για σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκεύασματα, μοιράζοντας τις γνώσεις και τα μυστικά του για τις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας στο χώρο του κρέατος και όχι μόνο. Το σεμινάριο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία δίνοντας την μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εμπνευστούν και να μάθουν ώστε χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τις ιδέες που αποκόμισαν φεύγοντας να δημιουργήσουν ιδιαίτερες προτάσεις και μενού για την καλοκαιρινή περίοδο.