Διαχείριση Ασφάλειας στην εφοδιαστική αλυσίδα κρέατος – Ημερίδα ΙΠΚ/ΣΕΒΕΚ το Σάββατο 13/11
Related Articles
Όλα τα σύγχρονα συστήματα και οι διαδικασίες της Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ) στην εφοδιαστική αλυσίδα του κρέατος, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν τεκμηριωμένα από έγκριτους επιστήμονες και τεχνοκράτες του τομέα κρέατος του Ινστιτούτου Προϊόντων Κρέατος του ΣΕΒΕΚ (ΙΠΚ/ΣΕΒΕΚ), σε Ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 στις 12.00 – 13.30 στο πλαίσιο της έκθεσης FOODTECH (12-15/11/21, Metropolitan Expo).
Στην ημερίδα, την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κατερίνης, θα γίνουν οι επόμενες εισηγήσεις:
- «Η δράση του Ινστιτούτου Προϊόντων Κρέατος (ΙΠΚ)», από τον Δρ. Στέλιο Σκαρίμπα, Αντιπρόεδρο του ΙΠΚ & του ΣΕΒΕΚ,
- «Τα ΣΔΑΤ στην εφοδιαστική αλυσίδα του κρέατος ως παρέμβαση προληπτικής ιατρικής», από τον κ. Απόστολο Ράντσιο, Πρόεδρο του ΙΠΚ,
- «Γιατί, πού και πώς ΣΔΑΤ και όχι HACCP», από τον κ. Σπυρίδωνα Ραμαντάνη, Μέλος του ΙΠΚ,
- «Νομοθετικές προβλέψεις για τα ΣΔΑΤ της εφοδιαστικής αλυσίδας του κρέατος & Επίσημος έλεγχος», από την κα Παναγιώτα Παπαδάκη, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας του ΥΠΑΑΤ,
- «Επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 στη βιωσιμότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας του κρέατος», από τον κ. Νίκο Σολωμάκο, Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,
- «Προβλήματα από την πρακτική εφαρμογή του ΣΔΑΤ στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος», από την κα Βένη Γκίζα, Κτηνίατρο, Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας και Ποιοτικού Ελέγχου της Π.Γ ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο, μέσω της διαδικασίας εγγραφής στην έκθεση FOODTECH, στο αντίστοιχο link.