ΙΣΕΚ Μπατσολάκης: Πλούσιος απολογισμός από τη συμμετοχή στη FoodTech

19 November 2021

ΙΣΕΚ Μπατσολάκης: Πλούσιος απολογισμός από τη συμμετοχή στη FoodTech

Μια πλούσια δραστηριότητα απολογίζει η Ιδιωτική Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Μπατσολάκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην έκθεση FoodTech.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης η Σχολή πραγματοποίησε πλήθος εκδηλώσεων και παρουσιάσεων κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της.

1ος Διαγωνισμός Κρεοτεχνίας

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από την επίδειξη ορθής αξιοποίησης χοιρινού κρέατος σε εστιατόρια και ταχυφαγεία, που πραγματοποίησε σε συνεργασία με τη Νέα Ομοσπονδία Xοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδας, η Σχολή διοργάνωσε και τον 1ο Διαγωνισμό Κρεοτεχνίας. Συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ήταν οι: Αγγελόπουλος Παναγιώτης, Ευαγγελογιώργος Γιώργος, Ζώγκος Άγγελος, Καρκαμπούνας Παύλος, Μακρής Παναγιώτης, Μαντζούκης Γιώργος, Μάργαρης Στέργος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Σταμούλης Σπύρος, Τικέλλης Μιχάλης, Τσιλιγκίρης Βασίλης και Φουτσιτζής Νίκος. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν περίτεχνα παρασκευάσματα.

Νικητές του Διαγωνισμού στέφθηκαν οι εξής:

  • Κατηγορία 1η: Γιορτινό Χριστουγεννιάτικο Παρασκεύασμα:

1ο Βραβείο: Μάργαρης Στέργος, 2ο Βραβείο: Μαντζούκης Γιώργος, 3ο Βραβείο: Παπαδόπουλος Παναγιώτης.

  • Κατηγορία 2η: Γενικό Παρασκεύασμα:

1ο Βραβείο: Τσιλιγκίρης Βασίλης, 2ο Βραβείο: Ευαγγελογιώργος Γιώργος, 3ο Βραβείο: Μαντζούκης Γιώργος.

Την Κριτική Επιτροπή αποτελούσαν οι:

  • Romain Le Boeuf, Γάλλος Κρεοπώλης
  • Καραμαλέγκος Αντώνης, Κρεοτέχνης
  • Λασκαρέλλης Νίκος, Κρεοτέχνης
  • Ράπτης Λάζαρος, R n' D chef και σύμβουλος γαστρονομίας
  • Χατζηγρηγορίου Ιωάννης, Λέσχη Ελλήνων Κρεοτεχνών

Χορηγοί του Διαγωνισμού ήταν οι: Αφοί Σαρβανίδη, Bovillage και FlavorMe.

Οι νικητές έλαβαν χρηματικό έπαθλο αντίστοιχο της θέσης που κατέλαβαν, μαχαίρια από την εταιρεία Αφοί Σαρβανίδη Ο.Ε., καθώς και το βιβλίο του Λάζαρου Ράπτη GourMeat, one step beyond!

Με τον Romain Leboeuf στη FoodTech

Η ΙΣΕΚ Μπατσολάκης προσκάλεσε επίσης τον κρεοπώλη Romain Leboeuf, Meilleur Ouvrier de France, ως Κριτή για τον 1ο Διαγωνισμό Κρεοτεχνίας καθώς και για να συμμετέχει και σε άλλες εκδηλώσεις της έκθεσης όπως στην Επίδειξη Δεύτερων Κοπών Κρέατος καθώς και στην Επίδειξη Γαλλικού Τεμαχισμού Κρέατος. Η παρουσία του Γάλλου Κρεοπώλη έδωσε μία ιδιαίτερη χροιά στη σκηνή της FoodTech.

19 November 2021
Banner
Banner