FOODTECH 2023: To κέντρο των εξελίξεων για το F&B industry

17 October 2023

FOODTECH 2023: To κέντρο των εξελίξεων για το F&B industry

Από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2023, η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες παραγωγής και επεξεργασίας Τροφίμων & Ποτών θα αποτελέσει το κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους decision makers του F&B industry.

Ιδιοκτήτες και στελέχη από όλο το φάσμα των επιχειρήσεων του κλάδου θα βρεθούν για ακόμα μία φορά στο Metropolitan Expo, για να δουν από κοντά καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις, ώστε να βελτιώσουν, να αναπτύξουν και να  αυτοματοποιήσουν τη γραμμή παραγωγής της επιχείρησής τους. Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρίες που παράγουν ή εμπορεύονται προϊόντα ή υπηρεσίες όπως:

  • Μηχανήματα επεξεργασίας & τυποποίησης τροφίμων και ποτών
  • Αυτοματισμοί & ρομποτικά συστήματα
  • Σχεδιασμός & ανάπτυξη προϊόντων
  • Πρώτες ύλες & βελτιωτικά
  • Τεχνολογίες Ασφάλειας τροφίμων και ποτών

Το Meat News συμμετέχει στο HALL 3 - D 15

Workshops & Seminars: Αναλύοντας την επόμενη ημέρα του f&b industry

Τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry θα αναλυθούν εις βάθος από experts του κλάδου και στελέχη της αγοράς, στο ειδικά διαμορφωμένο stage των Workshops & Seminars στο Hall 2 κατά τη διάρκεια της FOODTECH 2023. Η κουλτούρα της ασφάλειας και η καινοτομία, ως συστατικά στοιχεία στη σύγχρονη βιομηχανική παραγωγή και συσκευασία τροφίμων, τα ψηφιακά εργαλεία για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, η αυτοματοποίηση και η ανταλλαγή δεδομένων στις τεχνολογίες παραγωγής, η ενσωμάτωση της ρομποτικής θα αποτελέσουν τις κύριες θεματικές.

FOODTECH & GLOBAL PACK: Μία συνδιοργάνωση με σημαντικά εμπορικά οφέλη

Το εκθεσιακό δίδυμο FOODTECH - GLOBAL PACK κάνει πρεμιέρα 11-13 Νοεμβρίου με στόχο να αναδείξει πρωτοπόρες τεχνολογίες, παγκόσμιες τάσεις & βιώσιμες λύσεις που διαμορφώνουν τους κλάδους του Packaging & Food Processing. Έτσι λοιπόν, οι επισκέπτες όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρωτοεμφανιζόμενα προϊόντα και τεχνολογίες αιχμής για τη συσκευασία, με εφαρμογή σε όλους τους εμπορικούς & παραγωγικούς κλάδους, αλλά και να αναζητήσουν λύσεις και προτάσεις για την αναβάθμιση της γραμμής παραγωγής και επεξεργασίας των τροφίμων και ποτών.

H νέα πρωτοποριακή ΒUSINESS PLATFORM

Για πρώτη φορά στο εκθεσιακό δίδυμο FOODTECH- GLOBAL PACK, αναβαθμίζουμε την εμπειρία Εκθετών, Eπισκεπτών και Hosted Buyers, μέσω μιας πρωτοποριακής digital πλατφόρμας που προάγει την Επιχειρηματικότητα, τη Δικτύωση και την Ενημέρωση για τα πιο κρίσιμα θέματα που αφορούν στην εξέλιξη των δύο κλάδων! Με την BUSINESS PLATFORM, η οποία θα είναι ανοικτή για τους χρήστες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των εκθέσεων, αξιοποιούμε τις νέες Τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε ότι Εκθέτες & Επισκέπτες θα οδηγηθούν σε επιτυχημένες επιχειρηματικές συναντήσεις με τον πιο άμεσο και στοχευμένο τρόπο.

Ημέρες & ώρες διεξαγωγής

Σάββατο 11 Νοεμβρίου, 10:00-19:00

Κυριακή 12 Νοεμβρίου, 10:00-19:00

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, 10:00-18:30

Στο site www.foodtech.gr μπορείτε να εκδώσετε εύκολα και γρήγορα την πρόσκλησή σας  για να επισκεφτείτε δωρεάν την έκθεση FOODTECH 2023.

17 October 2023
Banner
Banner