Επίδειξη ορθής αξιοποίησης χοιρινού από τη Σχολή “Μπατσολάκης” και τη Νέα Ομοσπονδία Χοιροτρόφων

19 November 2021

Επίδειξη ορθής αξιοποίησης χοιρινού από τη Σχολή “Μπατσολάκης” και τη Νέα Ομοσπονδία Χοιροτρόφων

Επιδείξεις επί σκηνής πραγματοποίησε στην έκθεση FOODTECH η Ιδιωτική Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Μπατσολάκης, σε συνεργασία με τη Νέα Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Συγκεκριμένα οι επιδείξεις, που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021, περιλάμβαναν τις ενότητες:

  • Ορθή αξιοποίηση του χοιρινού στο ταχυφαγείο.
  • Ορθή αξιοποίηση του χοιρινού στο εστιατόριο, τα τεμάχια και η αξιοποίησή τους.

Τις επιδείξεις επιμελήθηκαν οι Κρεοτέχνες: Καμπριγιάννης Βαγγέλης, Καρκαμπούνας Παύλος και Μαντζούκης Γιώργος.

19 November 2021
Banner