Με επίκεντρο τον έλεγχο ποιότητας στη βιομηχανία κρέατος

20 June 2024

Με επίκεντρο τον έλεγχο ποιότητας στη βιομηχανία κρέατος

Το ενδιαφέρον στελεχών της βιομηχανίας επεξεργασίας κρέατος, επιστημόνων που απασχολούνται με τον έλεγχο ποιότητας, στελεχών επιχειρήσεων κρέατος και πολλών άλλων προκάλεσε η ημερίδα την οποία διοργάνωσε το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος (ΙΠΚ) με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) και της εταιρίας bioMérieux Industrial Applications Food Market & Product Manager - Adriatic Cluster, στις 18/6, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η ημερίδα είχε θέμα «Σύγχρονες Τεχνολογίες στην υπηρεσία του Ελέγχου Ποιότητας στην Επεξεργασία Κρέατος» και δυο σημαντικά στελέχη της βιομηχανίας μοιράστηκαν εμπειρίες από τον ποιοτικό έλεγχο και τις ανάγκες χρήσης σύγχρονων τεχνολογιών: η πρόεδρος του ΙΠΚ και διευθύντρια διασφάλισης ποιότητας της εταιρίας ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, Βένη Γκίζα και ο διευθυντής Μικροβιολογικού και Χημικού εργαστηρίου ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, Απόστολος Πατσιάς.

Μια ενδιαφέρουσα προϊοντική παρουσίαση για την υποστήριξη του ποιοτικού ελέγχου στη βιομηχανία έκανε ο Food Market & Product Manager της bioMérieux Adriatic Cluster, Βασίλης Αρβανιτίδης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΕΒΕΚ, δρ. Στέλιος Σκαρίμπας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η κτηνίατρος Γιούλη Παπαδάκη, στέλεχος του ΥΠΑΑΤ και η αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Αττικής, Δήμητρα Αγγελάκη.

20 June 2024
Banner