Νιτσιάκος: Νέα μονάδα αποστέωσης – συσκευασίας μοσχαρίσιου και αρνίσιου κρέατος στα Ιωάννινα

10 November 2021

Νιτσιάκος: Νέα μονάδα αποστέωσης – συσκευασίας μοσχαρίσιου και αρνίσιου κρέατος στα Ιωάννινα

Τον Ιανουάριο αναμένεται να θέσει σε λειτουργία τη νέα μονάδα αποστέωσης και συσκευασίας μοσχαρίσιου και αρνίσιου κρέατος στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων, η Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ.

Η νέα μονάδα συνολικής επιφάνειας 4500 τ.μ θα διαθέτει γραμμές αποστέωσης, παραγωγής κιμά και κρεατοσκευασμάτων καθώς και δυνατότητες συσκευασίας κενού και τροποποιημένης ατμόσφαιρας. Επιπλέον η «Νιτσιάκος» έχει δημιουργήσει υποδομές σταβλικών εγκαταστάσεων στο Καλπάκι Ιωαννίνων όπου εκμεταλλευόμενη την πλούσια τεχνογνωσία της στη διατροφή των ζώων ήδη εκτρέφει επιλεγμένες ράτσες μοσχαριών με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ποιότητα του κρέατος.

Με αυτό τον τρόπο, η Νιτσιάκος θα είναι πλέον η μοναδική εταιρεία του κλάδου που θα εκτρέφει και θα παράγει, εκτός από κοτόπουλο, σχεδόν όλα τα είδη κρέατος: μοσχάρι, αρνί, γαλοπούλα και κουνέλι. Φυσικά, τα νέα προϊόντα θα απευθύνονται τόσο στην αγορά της λιανικής όσο και της μαζικής εστίασης και θα διακινούνται μέσω του δικτύου πωλήσεων και διανομής της Νιτσιάκος που καλύπτει το σύνολο της επικράτειας.

Η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης στελεχών και εργατοτεχνικού προσωπικού με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο που θα στελεχώσουν τη νέα μονάδα (info@nitsiakos.gr)

10 November 2021
Banner