Webinar σύγχρονου δημιουργικού Κρεατοσκευάσματος, με τον Λάζαρο Ράπτη
Related Articles
Μια ακόμα πρωτοβουλία παρουσιάζει το Meat News, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του διαδικτύου.
Διοργανώνει το 2ο Σεμινάριο σύγχρονου δημιουργικού Κρεατοσκευάσματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021. Ο συνεργάτης του περιοδικού μας και πρωτοπόρος στο είδος, ο R&D Chef και Σύμβουλος Γαστρονομίας Λάζαρος Ράπτης, θα παρουσιάσει βήμα προς βήμα τη δημιουργία μοναδικών συνταγών κρεατοσκευασμάτων, ειδικά σχεδιασμένων για την πασχαλινή βιτρίνα του κρεοπωλείου.
Οι προτάσεις του Λάζαρου Ράπτη, γνωστές στους αναγνώστες μας και από τις σελίδες του περιοδικού, δίνουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κρέατος να μεταμορφώσουν το κρέας αισθητικά, αλλά και να εμπλουτίσουν τη βιτρίνα τους με νέα προϊόντα. Τα κρεατοσκευάσματα αποτελούν ένα σημαντικό όπλο στα χέρια των κρεοπωλών και ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματιών τα έχουν ενσωματώσει στην καθημερινή τους πρακτική.
Η συμμετοχή στο webinar κοστίζει 90€ (πλέον ΦΠΑ 24%).
Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210 8210028, ή e-mail: info@meatnews.gr
Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ
Δείτε το βίντεο:
Οι συνταγές
Επτά (7) συνταγές κρεατοσκευασμάτων θα παρουσιάσει ο Λάζαρος Ράπτης στο σεμινάριο:
1.Πασχαλιάτικη τερίνα από μοσχάρι και αρνί "μαγειρίτσα"
2. Πασχαλιάτικο "μπριος" σφολιάτας με γεύση και άρωμα Κεφαλονίτικης κρεατόπιτας
3. Πασχαλινό "παστάκι" κοτόπουλου με πέστο πράσινων μυρωδικών
4. Αρνίσιο μπουτάκι με αρωματική κρούστα από ελληνικό καφέ και πετμέζι
5. Ρολό χοιρινού κόντρα "floral" - Μύρισε άνοιξη...
6. Μοσχαρίσιο πουγκί του Πάσχα γεμιστό με αρνίσιο κιμά, τρίμματα από παξιμάδι χαρουπιού και χαλούμι
7. Ανοιξιάτικο ρολό από ζουμερό μοσχαράκι γεμιστό με σπανάκι, μυρωδικά της Πασχαλιάς, κριθαροκούλουρα και αρνίσιο κιμά.
Χορηγοί
Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι η Bovillage, η μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος που κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Χορηγός είναι ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ.
Το σεμινάριο υποστήριξαν με τα προϊόντα τους οι εταιρείες Aggelis Premium Meatworks, FlavorMe και Κρεατεμπορική Ρούσσος, ενώ το χώρο της προσέφερε η Rational.