Συζητήσεις, επιδείξεις κρεοτεχνίας και κοπής κρέατος, παρουσιάσεις στην FOODTECH 2021

03 November 2021

Συζητήσεις, επιδείξεις κρεοτεχνίας και κοπής κρέατος, παρουσιάσεις στην FOODTECH 2021

Πλούσιες είναι οι εκδηλώσεις που διοργάνωνονται παράλληλα με τη λειτουργία της έκθεσης FOODTECH 2021, η οποία πραγματοποιείται στις 12-15 Νοεμβρίου, στο METROPOLITAN EXPO.

Οι εκδηλώσεις θα αναπτυχθούν σε δυο ενότητες:

FOODTECH Workshops & Seminars

Κορυφαίοι ομιλητές, εμπειρογνώμονες, στελέχη της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, επαγγελματίες στους τομείς της παραγωγής, της ασφάλειας και διαχείρισης της ποιότητας, του marketing, του packaging αλλά και μέλη θεσμικών φορέων, θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους στον ρυθμό που επιβάλλει η αγορά, οι τεχνολογικές εξελίξεις και η πορεία του κλάδου στην χώρα μας.

Ξεχωρίζουμε την εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος και το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος, το Σάββατο 13/11, ώρα 12:00 με θέμα Τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ) στην εφοδιαστική αλυσίδα του κρέατος.

Ομιλητές θα είναι οι Γιώργος Οικονόμου, Απόστολος Ράντσιος, Σπυρίδων Ραμαντάνης, Παναγιώτα Παπαδάκη, Νίκος Σολωμάκος, Βένη Γκίζα και συντονιστής ο διευθυντής του Meat News, Γιώργος Κατερίνης.

Την ίδια μέρα, στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώνει η Πανελλήνια ¨Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων, θα υπάρξει ενότητα με θέμα Κρέας - Κρεατοσκευάσματα (Σάββατο 13/11, ώρα 14:00).

Το πλούσιο πρόγραμμα των FOODTECH Lab stage θα διεξαχθεί και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης στο ειδικά διαμορφωμένο Stage στο Hall 1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

FOODTECH Meat Lab: Νέες τάσεις και τεχνικές στο σύγχρονο κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο

Σε ειδικά διαμορφωμένο stage, κορυφαίοι επαγγελματίες, experts του κλάδου, φορείς και στελέχη της ελληνικής αγοράς κρέατος μοιράζονται την τεχνογνωσία τους, αναλύουν φλέγοντα θέματα και πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, μέσα από καίριες παρουσιάσεις και επιδείξεις.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από την Ιδιωτική Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ - SXOLIKREATOS.GR και περιλαμβάνουν παρουσιάσεις, επιδείξεις κοπής και κρεοτεχνίας. Ανάμεσα στις εκδηλώσεις θα υπάρξει επίδειξη γαλλικού τεμαχισμού κρέατος σε συνεργασία με την BOVILLAGE (Κυριακή 14/11, ώρα 13:00), παρουσιάσεις από τον R&D Chef και σύμβουλο γαστρονομίας Λάζαρο Ράπτη, την Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος, τον κρεοτέχνη Νίκο Κεχαγιά, την εταιρεία G-Logic κ.ά.

Την Κυριακή 14/11 επίσης θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός κρεοτεχνίας (11:00 - 12:00).

Το περιοδικό Meat News είναι χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων.

Το πλούσιο πρόγραμμα των FOODTECH Workshops θα διεξαχθεί και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης στο ειδικά διαμορφωμένο Stage στο Hall 1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Για να επισκεφτεί κάποιος την έκθεση και τις εκδηλώσεις μπορεί να εγγραφεί εδώ για να λάβει online πρόσκληση.

To Meat News σας περιμένει στο περίπτερό του: Hall 2, stand E 15

03 November 2021
Banner
Banner