Συστάσεις ΕΦΕΤ για την προστασία της ασφάλειας των τροφίμων το καλοκαίρι
Η αύξηση της θερμοκρασίας, η οποία επιταχύνει την αλλοίωση των τροφίμων, η εποχιακή λειτουργία ορισμένων επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και η αυξημένη ζήτηση, λόγω μεγάλου αριθμού τουριστών, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την ασφάλεια των τροφίμων. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ιδίως...
Rabobank: Καύσωνες και Αφρικανική Πανώλη αποθαρρύνουν την αύξηση παραγωγής στο ευρωπαϊκό χοιρινό
30.07.2019 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΗ αυξανόμενη πίεση που προκαλεί η Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων (ΑΠΧ) θέτει ενώπιον πολλών προκλήσεων την παγκόσμια αγορά χοιρινού κρέατος και την απειλεί όχι μόνο λόγω της μείωσης της παραγωγής στις ασιατικές χώρες, αλλά και σωρεύοντας αβεβαιότητα στις εμπορικές και...
Read Full Article