Χρυσή Διεθνής Διάκριση Ποιότητας για το «Ελαιοπουλάκι» της Αγγελάκης Α.Ε.

19 May 2020

Χρυσή Διεθνής Διάκριση Ποιότητας για το «Ελαιοπουλάκι» της Αγγελάκης Α.Ε.

Το Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας από το Monde Selection International Quality Institute απέσπασε η σειρά προϊόντων της Εταιρείας Αγγελάκης, «Ελαιοπουλάκι».

Το Ινστιτούτο Ανώτερης Ποιότητας Monde Selection, με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ένας από τους πιο φημισμένους και αξιόπιστους οργανισμούς διεθνώς, που εδώ και 60 χρόνια επιβραβεύει καταναλωτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Το προϊόν αξιολογείται σε σχέση με το πλήρες φάσμα των χαρακτηριστικών ποιότητας και γεύσης, από μία επιτροπή υψηλού κύρους. Το χρυσό βραβείο που έλαβε το «Ελαιοπουλάκι» από τον εν λόγω οργανισμό, αποτελεί μία από τις υψηλότερες διακρίσεις στην κατηγορία ποιότητας καταναλωτικών προϊόντων.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η «Αγγελάκης», «Το “Ελαιοπουλάκι” είναι το μοναδικό κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% Ελαιόλαδο. Εκτός από την εξαιρετική γεύση που το διακρίνει, το κρέας του αποτελεί πηγή Σεληνίου, ένα ιχνοστοιχείο με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας».

Η χρυσή διάκριση Ανώτερης Ποιότητας που κέρδισε το «Ελαιοπουλάκι» από το Monde Selection International Quality Institute «αναδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας Αγγελάκης Α.Ε. στην παραγωγή καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων, αλλά και τη δέσμευσή της για εξέλιξη μέσω του επιχειρείν και τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, μέσα σε μία δύσκολη περίοδο δοκιμασίας που διανύει τόσο η χώρα μας όσο και η παγκόσμια κοινότητα» καταλήγει η ανακοίνωση.

19 May 2020
Banner
Banner