H πρόκληση για τη μεταποίηση τροφίμων να στραφεί από τις υπηρεσίες εστίασης στη λιανική πώληση
Η αποδιοργάνωση που επέφερε στη ζήτηση τροφίμων το κλείσιμο εστιατορίων, ξενοδοχείων και άλλων σχετικών εγκαταστάσεων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ανάγκασε τους πληττόμενους κλάδους να σκεφθούν πώς μπορούν να προσαρμοστούν προκειμένου να διατηρήσουν, έστω εν μέρει, τη δραστηριότητά τους. Στην...
Τελικά, πόσο ανθεκτικό είναι το σύστημα τροφίμων σε συνθήκες πανδημίας;
03.04.2020 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΠαρότι μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα, εν τούτοις ο προβληματισμός είναι εντεινόμενος: Πόσο θα διαρκέσει η παγκόσμια υγειονομική κρίση του COVID-19; Και αν κρατήσει πολύ ακόμη, μήπως θέσει σε πραγματική δοκιμασία την παγκόσμια προσφορά τροφίμων; Τελικά, πόσο...
Read Full Article