Χρ. Πιρπιρής ΕΠΕ: Δυναμικό «παρών» στην FOOD EXPO 22

15 April 2022

Χρ. Πιρπιρής ΕΠΕ: Δυναμικό «παρών» στην FOOD EXPO 22

Σύσσωμη η ομάδα της εταιρείας ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΡΠΙΡΗΣ ΕΠΕ έδωσε δυναμικά το «παρών» στην πολυαναμενόμενη έκθεση Food Expo 2022 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία σε έναν θεσμό που διαρκώς κεφαλοποιεί τις κορυφαίες επιδόσεις του παρελθόντος.

Από την παρουσία της εταιρείας ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΡΠΙΡΗΣ ΕΠΕ δεν έλλειπε και η αναφορά για το ορόσημο των 50 ετών δράσης της, δίνοντας το στίγμα στην αγορά του κρέατος πλέον για μισό αιώνα.

Σε ένα περίπτερο που αποτελούσε μοναδικό κόμβο επιχειρηματικών επαφών και συναντήσεων από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές του εμπορίου στο χώρο του κρέατος, οι επίσημοι προσκεκλημένοι καθώς και όλοι οι επισκέπτες της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους όλων των σφαγείων που αντιπροσωπεύει η ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΡΠΙΡΗΣ ΕΠΕ. Το επίκεντρο των συζητήσεων αφορούσε στην τρέχουσα κατάσταση της αγοράς του κρέατος, στις προοπτικές του εμπορίου στην Ελλάδα αλλά και στις χώρες του εξωτερικού - σφραγίζοντας τις πολυετείς και κορυφαίες επιχειρηματικές σχέσεις - δημιουργώντας παράλληλα τις βάσεις για νέες και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες.

15 April 2022
Banner
Banner