Αβέβαιο το μέλλον στις επιχειρήσεις εστίασης, δηλώνει ο Γ. Καββαθάς
Συνέντευξη στον ιστότοπο Cibum και στη Βιργινία Κιμπουρόπουλου παραχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων, Γιώργος Καββαθάς με θέμα τον αντίκτυπο της ενεργειακής κρίσης στην εστίαση και τις προοπτικές του κλάδου με βάση τα σημερινά δεδομένα. Ο...
Αύξηση στην παγκόσμια παραγωγή πουλερικών
23.09.2022 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΗ παγκόσμια παραγωγή πουλερικών προβλέπεται να αυξηθεί, το 2022 σε περίπου 136 εκατομμύρια μετρικούς τόνους, από περίπου 115 εκατομμύρια τόνους το 2016. Το ίδιο διάστημα, τα πουλερικά ξεπέρασαν το χοιρινό στην παραγωγή κρέατος, παγκοσμίως. Ο αριθμός των κοτόπουλων έχει αυξηθεί...
Read Full Article