Πώς αξιολογούν οι καταναλωτές την διατροφική επισήμανση – έρευνα από Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και ΕΦΕΤ
Τα αποτελέσματα από τη μελέτη καταναλωτών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ σχετικά με τη διατροφική επισήμανση εμπρόσθιου πεδίου στις συσκευασίες τροφίμων (FoPNL) δημοσιοποίησε ο ΕΦΕΤ με δελτίο τύπου. Όπως ανακοινώνει ο ΕΦΕΤ, τα αποτελέσματα της μελέτης...
Αύξηση της παγκόσμιας παραγωγής κρέατος
27.07.2022 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΣύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ για το 2022-2031, η παγκόσμια παραγωγή κρέατος αυξήθηκε κατά 5% το 2021. Σ’ αυτό το πλαίσιο υπήρξε μεγάλη αύξηση της τάξης του 34% στην παραγωγή χοιρινού κρέατος στην Κίνα, μετά από δύο χρόνια...
Read Full Article