SOS από τους γαλακτοπαραγωγούς
Όπως έχουμε πολλές φορές γράψει στο MeatNews, το αυξημένο κόστος παραγωγής εξαιτίας της ακριβής ενέργειας έχει προκαλέσει αναταραχή όχι μόνο στις τιμές αλλά και στην επιβίωση των επιχειρήσεων των παραγωγών-κτηνοτρόφων, στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι ζωοτροφές είναι...
Το κόκκινο κρέας ανώτερη πηγή πρωτεΐνης, αποδεικνύει πανεπιστημιακή έρευνα
01.09.2022 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΣτο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Pasture Raised Advantage* της Νέας Ζηλανδίας που διενεργήθηκε τους καλοκαιρινούς μήνες του 2022, εξήχθησαν συμπεράσματα σύμφωνα με τα οποία το κόκκινο κρέας είναι καλύτερη πηγή πρωτεΐνης από μια επεξεργασμένη φυτική εναλλακτική λύση. Η επιστημονική έρευνα...
Read Full Article