Η Αγγελάκης Α.Ε. αποχαιρετά με συγκίνηση τον Αλέκο Φασιανό

18 January 2022

Η Αγγελάκης Α.Ε. αποχαιρετά με συγκίνηση τον Αλέκο Φασιανό

Με αίσθημα βαθιάς θλίψης αποχαιρετά η Αγγελάκης Α.Ε.τον μεγάλο Έλληνα ζωγράφο Αλέκο Φασιανό, ο οποίος είχε δημιουργήσει το σήμα της εταιρείας.

Εκφράζοντας με ανακοίνωσή της τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του, η «Αγγελάκης» σημειώνει:

«Για όλους εμάς στην “Αγγελάκης” η συγκίνηση για την απώλειά του μεγεθύνεται, με δεδομένη την ιδιαίτερη σχέση που είχαμε μαζί του: o Αλέκος Φασιανός, πιστεύοντας ανέκαθεν ότι η Τέχνη οφείλει να συνδέεται με την καθημερινότητα, δέχτηκε να σχεδιάσει το λογότυπό μας και μάς τίμησε με μια ισχυρή, πολυετή φιλία, που για μας αποτέλεσε και θα αποτελεί πάντα φάρο σοφίας και πηγή έμπνευσης. Το σήμα που δημιούργησε για την εταιρεία μας, παραπέμποντας στο τρίπτυχο Άνθρωπος-Φύση-Περιβάλλον, θα εκφράζει σταθερά τη φιλοσοφία, την προοπτική και το όραμά μας για το μέλλον.

Ο Αλέκος Φασιανός θα ζει για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας».

Ο Θάνος Αγγελάκης στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αλέκο, σε ευχαριστώ για την αγάπη, τη νέα οπτική και προοπτική που μου έδωσες και με βοήθησες να γίνω λίγο καλύτερος άνθρωπος! Το γνωμικό “ουδείς αναντικατάστατος” στη δική σου περίπτωση καταρρίπτεται. Με βαθιά θλίψη σε αποχαιρετώ…»

18 January 2022
Banner
Banner