Σεμινάριο του “Meet the Lamb” στη Food Expo

17 March 2017

Σεμινάριο του “Meet the Lamb” στη Food Expo

Workshop με θέμα "Η αξιοποίηση του πρόβειου σφάγιου με εύχρηστες κοπές για γρήγορο ψήσιμο και προτάσεις παρασκευασμάτων πρόβειου κρέατος" οργανώνει την Κυριακή η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος Meet the Lamb.

prosklisi meet the lamb edok

ΚΛΙΚ στη φωτο για μεγέθυνση

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων MEAT FORUM εντός της έκθεσης Food Expo, θα παρουσιαστούν παραδειγματικές κοπές από Γάλλο τεχνίτη κρεοπώλη και Έλληνα σεφ και θα ακολουθήσει συζήτηση για τη δημιουργία νέων ελληνικών κοπών πρόβειου κρέατος.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, 16:00-17:30, Χώρος εκδηλώσεων MEAT FORUM (Αίθουσα 2).

Επισκεφθείτε το περίπτερο του προγράμματος Meet the Lamb στην Αίθουσα 2, περίπτερο Β19/C21.

 

17 March 2017