Σε Ελλάδα και Σουηδία τα επόμενα βήματα της ΕΔΟΚ για το Signed by Nature

13 January 2020

Σε Ελλάδα και Σουηδία τα επόμενα βήματα της ΕΔΟΚ για το Signed by Nature

Εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος Signed by Nature, οργανώνει την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ξεκινά στις 11:00 το πρωί και περιλαμβάνει ενημέρωση για τα οφέλη που προκύπτουν για περιβάλλον, κτηνοτρόφους, τοπικές κοινωνίες και καταναλωτές, από τη βιώσιμη παραγωγή κρέατος αιγών και προβάτων.

Η εκδήλωση της Πέμπτης είναι η πρώτη δημόσια παρουσία της καμπάνιας Signed by Nature στην Ελλάδα, ενώ είχε προηγηθεί αντίστοιχη εκδήλωση στο Λέννεπ της Γερμανίας, όπου είχαν δώσει το «παρών» διαμορφωτές της κοινής γνώμης της Γερμανίας, όπως και εκπρόσωποι του χονδρικού και λιανικού εμπορίου.

Για τις επόμενες ημέρες η ΕΔΟΚ προγραμματίζει μία ακόμη εκδήλωση ενημέρωσης, στη Σουηδία αυτή τη φορά, που είναι η τρίτη χώρα-στόχος του Signed by Nature. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη Στοκχόλμη την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το Signed by Nature είναι πρόγραμμα που συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και αποσκοπεί να προβάλει την αειφόρο κρεοπαραγωγική αιγοπροβατοτροφία και τον θετικό αντίκτυπο της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας, ενώ θα στοχεύσει ιδιαίτερα τη νέα, ευαισθητοποιημένη γενιά καταναλωτών. Η εκστρατεία προώθησης θα εξελιχθεί επί μία τριετία στην Ελλάδα, τη Γερμανία και τη Σουηδία, και έχει συνολικό προϋπολογισμό 2,58 εκατ. ευρώ

13 January 2020
Banner
Banner