Παρουσίαση της γαλλικής κοπής κρέατος από τον Romain Leboeuf και τους Bovillage Ambassadors στην FOODTECH

10 November 2021

Παρουσίαση της γαλλικής κοπής κρέατος από τον Romain Leboeuf και τους Bovillage Ambassadors στην FOODTECH

Μια μοναδική παρουσίαση της γαλλικής κοπής και αξιοποίησης κρέατος μέσα από παρασκευάσματα θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση FOODTECH από τους Bovillage Ambassadors και τον βραβευμένο Γάλλο κρεοτέχνη Romain Leboeuf.

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, ώρα 1:00 μ.μ. στο Hall 1, στο χώρο του Meat Lab σε συνεργασία με την ΙΣΕΚ ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ - SXOLIKREATOS.GR. Σημειώνουμε ότι για την παρακολούθηση της εκδήλωσης θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί Online Πρόσκληση.

Η προστιθέμενη αξία στο κρέας είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων: απαιτεί τη συνεργασία μίας ολόκληρης αλυσίδας, από την ίδια την πρώτη ύλη (εκτροφή και ευζωία των ζώων) έως το μαγειρικό προορισμό. Αναπόσπαστο κομμάτι της αλυσίδας αυτής είναι η τεχνογνωσία του κρεοτέχνη που θα αναλάβει να διαχειριστεί την πρώτη ύλη με στόχο το αρτιότερο αποτέλεσμα και την παροχή αξίας στο αρχικό προϊόν.

Η γαλλική κοπή, μία τεχνογνωσία - κληρονομιά και παρακαταθήκη για τους επαγγελματίες του κλάδου αποτελεί και το βασικότερο άξονα και παράγοντα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Bovillage και η Γαλλική Διεπαγγελματική βρίσκονται στο πλευρό των Ελλήνων επαγγελματιών για την παροχή της τεχνογνωσίας μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια κοπής, ειδικές εκδόσεις και κυρίως, την ομάδα των Bovillage Ambassadors: οι 10 επιφανείς επαγγελματίες του κλάδου πλαισιώνουν ενεργά τη μάρκα Bovillage από το 2019, συμμετέχοντας σε όλες τις δράσεις προώθησης και ενημέρωσης αυτής.

10 November 2021
Banner
Banner