- Χριστουγεννιάτικες προτάσεις για τη βιτρίνα του κρεοπωλείου από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη και τρεις κρεοπώλες
- Συνέντευξη με τον Δημήτρη Δράκο, διευθυντή πωλήσεων ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ: Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ μας καλωσορίζει στον εκθεσιακό της χώρο
- Συνέντευξη με την Μάρω Σιμιτοπούλου, τεχνική σύμβουλο της ΕΔΟΠ: Το AGRO 11 θα δημιουργήσει αυξητική τάση στις πωλήσεις για τον κλάδο πτηνοτροφίας
- Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Δοσούλα, πρόεδρο Συλλόγου Κρεοπωλών Άρτας: Δραματική μείωση των κρεοπωλείων στην περιοχή της Άρτας
- Επανεκλογή Μεγαλοβασίλη στην προεδρία της Ένωσης Σφαγείων
- Ρεπορτάζ από τη δυναμική επιστροφή της FOODTECH
- Δημιουργικότητα και μεράκι στο διαγωνισμό κρεοτεχνίας
- Romain Leboeuf: To επάγγελμά μας δεν γνωρίζει σύνορα
- Δύο ταχύτητες στις τιμές τροφίμων με εργαλείο τον ΦΠΑ – γράφει ο Χρήστος Πραμαντιώτης
- Συζήτηση για τις σφαγές halal: Πολύ κακό για το τίποτα – γράφει ο Dr Mohamed Abdeltawab