- Αφιέρωμα: Οι επιχειρήσεις εξοπλισμού προτείνουν
- Συνέντευξη με τον πρόεδρο της Μπριγάδας των Σεφ Νίκο Φωτιάδη: Slow Meat, κλειδί για την ανάπτυξη του ελληνικού κρέατος
- Ανάλυση. Οι προβλέψεις για την κατανάλωση κρέατος μέχρι το 2030
- Ευρω-Κώδικας Δεοντολογίας για υπεύθυνες πρακτικές στα τρόφιμα
- Ο κορωνοϊός βλάπτει σοβαρά τη… διατροφή
- Πώς οι πράσινες φιλοδοξίες της Ευρώπης μπορεί να χάσουν τη λάμψη τους
- Νέο πλαίσιο επιβολής προστίμων στις επιχειρήσεις τροφίμων
- Πώς και γιατί επετράπη η χρήση μεταποιημένης ζωικής πρωτεΐνης για ζωοτροφή
Και όπως κάθε μήνα:
- Η βιτρίνα του μήνα. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος