- Αφιέρωμα. Ο εξοπλισμός του σύγχρονου κρεοπωλείου. Γράφουν ο κτηνίατρος Βασίλειος Χ. Παρίσης και η γεωπόνος Αθηνά Ε. Καλλικανδή. Οι εταιρείες προτείνουν προϊόντα και υπηρεσίες.
- Συνέντευξη με τον Παναγιώτη Σταμπουλίδη, γενικό γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή: Θα αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία των ελεγκτικών μηχανισμών
- Κινητά σφαγεία; Δεν είναι και τόσο απλό! Πλεονεκτήματα αλλά και πλήθος προϋποθέσεων και ερωτημάτων – Πού έχει φτάσει η σχετική συζήτηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Η πορεία της τιμής του χοιρινού
- Πώς υποδέχθηκε ο κλάδος του κρέατος την "Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία" της νέας Κομισιόν
- Το διεθνές εμπόριο βόειου κρέατος στη δεκαετία του 2020
- Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΣΕΒΕΚ για εργαζόμενους στο κρέας
- Ρεπορτάζ από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΚΚ
Και ακόμα, όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Διαγωνισμός βιτρίνας
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος