Meat News T.104 Αναζήτηση στο Αρχείο

06 May 2022

Meat News T.104

  • AΦΙΕΡΩΜΑ: Έτος μερικής… κανονικότητας για τις εισαγωγές το 2021. Αύξηση σε χοιρινό και πουλερικά, σταθερό το μοσχάρι, σημαντική μείωση το αιγοπρόβειο – Πώς κυμάνθηκαν οι εισαγωγές σε βάθος 15ετίας. Μαζί ένα σχόλιο του Γιώργου Αργυρίου, προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Εμπορικών Αντιπροσώπων Κρέατος
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη: Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν
  • Και επάρκεια τροφίμων και ακρίβεια στο ράφι. Οι εκτιμήσεις της Κομισιόν για την αγορά γεωργικών προϊόντων στην Ευρ. Ένωση το 2022
  • Τι συνέβη στην πασχαλινή αγορά αμνοεριφίων; Σοβαρά ερωτήματα της ΠΟΚΚ προς Γεωργαντά – Γεωργιάδη
  • Αντιδικία ΣΕΚ – ΕΦΕΤ για τις «ελληνοποιήσεις» αμνοεριφίων
  • Χιλιάδες κτηνοτρόφοι δεν έλαβαν έκτακτη ενίσχυση για τις ζωοτροφές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Μεσσηνίας, Γρηγόρη Μουτεβελή

Και όπως κάθε μήνα:

  • H βιτρίνα του μήνα. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
  • H σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
  • Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
  • Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος
06 May 2022
Banner