Ξεκινούν οι δράσεις της καμπάνιας Signed by Nature

13 November 2019

Ξεκινούν οι δράσεις της καμπάνιας Signed by Nature

Την εκκίνηση για το πρόγραμμα προώθησης αιγοπρόβειου κρέατος σε Ελλάδα, Γερμανία και Σουηδία, έχει σημάνει εδώ και λίγους μήνες η ΕΔΟΚ, υλοποιώντας τις ενέργειες που προβλέπονται για το πρώτο έτος υλοποίησης του προγράμματος Signed by Nature.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν δημιουργηθεί έντυπα υλικά της καμπάνιας, τέθηκε σε λειτουργία η ιστοσελίδα του προγράμματος, σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κανάλι στο Youtube, ενώ ξεκινά η καταχώριση δημοσιεύσεων σε Μέσα Ενημέρωσης και μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου έτους δράσεων θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις σε καθεμία από τις τρεις χώρες-στόχους της εκστρατείας.

Υπενθυμίζεται ότι το Signed by Nature είναι πρόγραμμα που συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και αποσκοπεί να προβάλει την αειφόρο κρεοπαραγωγική αιγοπροβατοτροφία, τον θετικό αντίκτυπο της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας, ενώ θα στοχεύσει ιδιαίτερα τη νέα, ευαισθητοποιημένη γενιά καταναλωτών.

Η εκστρατεία προώθησης θα εξελιχθεί επί μία τριετία στην Ελλάδα, τη Γερμανία και τη Σουηδία, και έχει συνολικό προϋπολογισμό 2,58 εκατ. ευρώ.

13 November 2019
Banner
Banner