Υποχρεωτική και στα κρεοπωλεία η μάσκα για προσωπικό και πελάτες

29 July 2020

Υποχρεωτική και στα κρεοπωλεία η μάσκα για προσωπικό και πελάτες

Την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους σχεδόν τους κλειστούς χώρους (εξαιρούνται οι χώροι λατρείας και η χρήση μάσκας από τους πελάτες στη μαζική εστίαση) όπου συναθροίζεται το κοινό, ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς. Η ισχύς του μέτρου αρχίζει από σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου.

Στην εβδομαδιαία ενημέρωση που καθιέρωσε από τη στιγμή που φάνηκε ότι τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας αυξάνονται δημιουργώντας αιτίες ανησυχίας, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ως υποχρεωτική τη χρήση μάσκας για όλους (εργαζομένους και κοινό) σε ΔΕΚΟ, τράπεζες και λοιπά γραφεία εξυπηρέτησης κοινού, σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα τροφίμων, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα ΤΑΞΙ, στα νοσοκομεία, ιατρεία και διαγνωστικά κέντρα, στα καταστήματα λιανικής, και στα κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

Υπενθυμίζουμε πάντως τις συγκεκριμένες ενστάσεις που είχε σε προηγούμενο χρόνο διατυπώσει η Ομοσπονδία των κρεοπωλών για τα προβλήματα και τους κινδύνους που δημιουργεί η χρήση μάσκας από τους κρεοπώλες.

29 July 2020
Banner
Banner