Επίσημη πρώτη του «Meet the Lamb» στην έκθεση FoodExpo
Story Highlights
- «Η αξιοποίηση του πρόβειου σφάγιου με εύχρηστες κοπές για γρήγορο ψήσιμο και προτάσεις παρασκευασμάτων πρόβειου κρέατος»
- Κυριακή 19 Μαρτίου
- 16:00 έως 17:30
Related Articles
Την πρώτη της εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος προώθησης πρόβειου κρέατος πραγματοποιεί η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος.
Συγκεκριμένα η ΕΔΟΚ, ξεκινώντας την υλοποίηση του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος για την προώθηση του πρόβειου κρέατος «Meet the Lamb», οργανώνει workshop με θέμα «Η αξιοποίηση του πρόβειου σφάγιου με εύχρηστες κοπές για γρήγορο ψήσιμο και προτάσεις παρασκευασμάτων πρόβειου κρέατος».
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν παραδειγματικές κοπές από Γάλλο τεχνίτη κρεοπώλη και Έλληνα σεφ και θα ακολουθήσει συζήτηση για τη δημιουργία νέων ελληνικών κοπών πρόβειου κρέατος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου, 16:00 έως 17:30, στον χώρο εκδηλώσεων MEAT FORUM (αίθουσα 2) ο οποίος θα λειτουργεί εντός της έκθεσης FoodExpo (18-20 Μαρτίου, εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος).
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα Meet the Lamb θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο Β19/C21 (αίθουσα 2).