«Επισήμανση του κρέατος ως πρωταρχικό συστατικό»: Ενημερωτική εκδήλωση του Ινστ. Προϊόντων Κρέατος

01 March 2021

«Επισήμανση του κρέατος ως πρωταρχικό συστατικό»: Ενημερωτική εκδήλωση του Ινστ. Προϊόντων Κρέατος

Τη σημερινή του διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Επισήμανση του κρέατος ως πρωταρχικό συστατικό» υπενθυμίζει με νέα ανακοίνωση το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 1/3 και ώρα 5.00μ.μ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που υλοποιούν το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος (ΙΠΚ) και η Συμβουλευτική Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΤΕ) του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) σε συνεργασία με την Ελληνική Κτηνιατρική Ακαδημία (ΕΚΑ) και την Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία (ΕΚΕ) –Κλάδος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας και Τροφίμων.

Στόχος της εκδήλωσης να ενημερωθούν κατά το δυνατόν καλύτερα οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του τομέα κρέατος.

Η βασική εισήγησηεπί του θέματος, θα πραγματοποιηθεί από τον καθ. Σπυρίδωνα Β. Ραμαντάνη, DVM, Dr. med. vet., Diplomate European College of Veterinary Public Health, Καθηγητή Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στη συζήτηση θα παρευρεθεί και ο εκπρόσωπος του ΕΦΕΤ Νικόλαος Ντάνος, Τμηματάρχης της Π.Δ.Α Τμ. Ελέγχων για την Προστασία των Καταναλωτών.

Συντονιστής, ο Πρόεδρος του ΙΠΚ, Απόστολος Ράντσιος.  

Στην πλατφόρμα zoom.us

Topic: Webinar ΙΠΚ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ
Time: Mar 1, 2021 05:00 PM Athens
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85426887576?pwd=R2JsK1RLdGlJc2tGWFdPZ0cwbTV0Zz09

01 March 2021