Εορταστικό μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΚΚ, Σάββα Κεσίδη

17 December 2021

Εορταστικό μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΚΚ, Σάββα Κεσίδη

Το μήνυμά του προς τα μέλη της ΠΟΚΚ και όλους τους κρεοπώλες, με αφορμή την περίοδο των εορτών, λάβαμε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των κρεοπωλών. Ο κ. Κεσίδης αναφέρεται στον κοινωνικό και οικονομικό ρόλο του παραδοσιακού κρεοπωλείου και εκφράζει την ευχή οι γιορτές «να γίνουν η αφετηρία μιας νέας αρχής που θα διέπεται από αλληλεγγύη, δημιουργικότητα και αγάπη».

Δημοσιεύουμε παρακάτω ολόκληρο το εορταστικό μήνυμα του προέδρου της ΠΟΚΚ:

Αγαπητοί Συνάδελφοι, μέλη της ΠΟΚΚ,

Ζούμε σε μια εποχή με πάρα πολλά προβλήματα κοινωνικά, οικονομικά και ανθρωπιστικά με αποτέλεσμα η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια, η θλίψη και ο φόβος να κυριαρχούν στη σκέψη του καθενός μας.

Εν μέσω αυτών,  ο παραδοσιακός- επαγγελματίας  κρεοπώλης αντιστέκεται και με ευσυνειδησία αγόγγυστα προσφέρει τα βέλτιστα ενάντια των συνθηκών που βιώνουμε αλλά και σε αυτούς που δεν θέλουν τα κρεοπωλεία προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του  «φίλου καταναλωτή» ακολουθώντας τους επιβεβλημένους κανόνες υγιεινής προμηθεύοντας ακόμα και αυτούς που αδυνατούν να προσέλθουν με κατ΄ οίκον παράδοση.  Συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και στηρίζει την ελληνική οικονομία ως κρίκος της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Για όλους μας τα  Χριστούγεννα ταυτίζονται με τη φωτεινότερη γιορτή του χρόνου η οποία μας εφοδιάζει- εξοπλίζει με αγάπη, αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο και πληροί τις καρδιές από αγαλλίαση και ζεστασιά.  Άλλωστε, αυτό είναι οι εορτές των Χριστουγέννων, είναι η γιορτή για την αγάπη, που έφερε η Γέννηση του Χριστού στο κόσμο.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στο καθένα ξεχωριστά και στις οικογένειές σας,  τα φετινά Χριστούγεννα να επαναφέρουν το χαμόγελο, την αισιοδοξία, να αφυπνίσουν τις αξίες του ανθρώπου προς το συνάνθρωπο, να δημιουργήσουν  νέες προσδοκίες σηματοδοτώντας το τέλος των όποιων δυσκολιών. Να γίνουν η αφετηρία μιας νέας αρχής που θα διέπεται από αλληλεγγύη, δημιουργικότητα και αγάπη. 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΚΚ ευχόμαστε «Χρόνια Πολλά», Καλά Χριστούγεννα με υγεία και μια νέα ειρηνική και δημιουργική χρονιά σε όλους μας ώστε να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά  με ελπίδα και γύρω μας με αγάπη.!!!

Ο Πρόεδρος της ΠΟΚΚ
Σάββας Κεσίδης

17 December 2021
Banner