Δυναμικό «παρών» του Meet the Lamb στη SIAL

29 October 2018

Δυναμικό «παρών» του Meet the Lamb στη SIAL

Με άριστες εντυπώσεις για την παρουσία της καμπάνιας Meet the Lamb στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL Paris επέστρεψαν στην Ελλάδα τα στελέχη της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος. Η SIAL Paris είναι μία από τις σπουδαιότερες εκθέσεις τροφίμων-ποτών παγκοσμίως, που προσελκύει έναν τεράστιο αριθμό εμπορικών επισκεπτών. Σε αυτό ακριβώς το κοινό η ΕΔΟΚ πρόβαλλε από τις 21 έως 25 Οκτωβρίου το πρόβειο κρέας στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. προγράμματος Meet the Lamb.

Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα τα στελέχη της ΕΔΟΚ μιλούσαν με ενθουσιασμό για την έκθεση αυτή καθαυτή και τις τάσεις που ανέδειξε και φέτος στον τομέα των τροφίμων, αλλά και για τους επισκέπτες που στάθηκαν στο περίπτερο του Meet the Lamb, ενημερώθηκαν και έδειξαν ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και το προϊόν. Ενδεικτικό είναι ότι συμπληρώθηκαν πολλές δεκάδες ερωτηματολόγια, τα οποία είναι μέρος του προγράμματος προκειμένου να διαπιστωθεί η διείσδυση του πρόβειου κρέατος στο κοινό. «Φαίνεται όλο και περισσότερο ότι το πρόβειο είναι ένα προϊόν που κινεί το ενδιαφέρον με την ιδιαίτερη γεύση του, σε ένα κοινό που ζητά νέες γευστικές εμπειρίες πέρα από τα ήδη γνωστά κρέατα», έλεγαν χαρακτηριστικά τα στελέχη της ΕΔΟΚ μιλώντας στο meatnews.gr.

Σημειώνεται ότι η παρουσία της εκστρατείας Meet the Lamb στη SIAL περιλάμβανε επιδείξεις κοπής κρέατος και εμπειρίες γευσιγνωσίας, αλλά και συναντήσεις με επαγγελματίες του κλάδου. Επιπλέον, μια μεγάλη οθόνη προέβαλλε ενημερωτικά βίντεο, ενώ διανέμονταν έντυπα για τους επαγγελματίες. Στόχος της ΕΔΟΚ, όπως τον διατύπωνε και πριν την παρουσία στη SIAL, να ενισχυθεί η αναγνωρισιμότητα του πρόβειου κρέατος και να δημιουργηθεί ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στις αγορές του εξωτερικού. Στη SIAL φαίνεται ότι έγιναν μερικά ακόμη βήματα προς την επίτευξη αυτού του στόχου.

29 October 2018
Banner
Banner