Δημιουργικότητα και ενδιαφέρον στο σεμινάριο του Meat News με το Λάζαρο Ράπτη

31 October 2019

Δημιουργικότητα και ενδιαφέρον στο σεμινάριο του Meat News με το Λάζαρο Ράπτη

Μια εξαιρετικά δημιουργική παρουσίαση δέκα εορταστικών συνταγών παρουσίασε ο R&D Chef και σύμβουλος γαστρονομίας Λάζαρος Ράπτης στο 1ο Σεμινάριο Δημιουργικού Κρεατοσκευάσματος που διοργάνωσε το Meat News χθες 30 Οκτωβρίου 2019.

Κρεοπώλες από πολλά μέρη της χώρας παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις συνταγές που ανέπτυξε ο γνωστός σεφ, τον τρόπο παρασκευής τους, τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζουν για το χειρισμό διάφορων υλικών, τις λεπτομέρειες που μπορούν να μετασχηματίσουν τα κρεατοσκευάσματα σε πραγματικά κομψοτεχνήματα στη βιτρίνα του κρεοπωλείου.

Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας Rational στην Αγία Παρασκευή και διήρκεσε περισσότερες από 4 ώρες. Τα υλικά κρεοπωλείου χορήγησε το κρεοπωλείο Αγγελής, ενώ χορηγοί ήταν ακόμα τα κοτόπουλα Κοτίνο και τα παραδοσιακά τυροκομικά Καρπενησίου Κουτρομάνος.

Ανάμεσα στους κρεοπώλες που παρακολούθησαν το σεμινάριο ήταν και οι πρόεδροι των σωματείων κρεοπωλών της Αθήνας Βασίλης Ντεληφιλιππίδης και του Πειραιά Χρήστος Βικάτος.

31 October 2019
Banner
Banner