Διημερίδα για τη συσκευασία τυριού και κρέατος στη Λάρισα

12 March 2015

Διημερίδα για τη συσκευασία τυριού και κρέατος στη Λάρισα

Την εξέλιξη της τεχνολογίας στη συσκευασία τυριού και κρέατος θα παρουσιάσει η εταιρία ΒΑΜΒΑΚΑΣ στη διάρκεια διημερίδας με τίτλο: «Fresh Food Days ΤΥΡΙ – ΚΡΕΑΣ» στις 21 & 22 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του καταστήματος της Θεσσαλίας που βρίσκεται στη Λάρισα.
Θα επιδειχθούν Μέθοδοι Συσκευασίας Τροφίμων, Εφαρμογές, Υλικά και Μηχανήματα όπως:
• Thermoforming (θερμοδιαμόρφωση)
• Tray-Sealing (θερμοσυγκόλληση)
• Flow-pack, BDF (οριζόντια συσκευασία)
• Vertical (Κάθετη συσκευασία)
• Shrink bags & Vacuum (Κενό αέρος)
• M.A.P. (Modified Atmosphere of Packaging) (Με χρήση τροποποιημένης ατμόσφαιρας-αδρανούς αερίου)
• Πολυστρωματικά φιλμ (Laminated films)
• Αναλυτές και Μείκτες Αερίων (Gas analyzer & Gas Mixer)
• Αδρανή αέρια.
Σκοπός της εταιρείας είναι η ενημέρωση των παραγωγών τυροκομικών προϊόντων και κρεατοσκευασμάτων στις νέες τάσεις της αγοράς και τις καινοτόμες λύσεις συσκευασίας και όχι τόσο η προώθηση συγκεκριμένων μηχανημάτων ή αναλωσίμων.
Επιστημονικοί συνεργάτες της εταιρείας και εκπρόσωποι των κατασκευαστών οίκων, με σύγχρονη επίδειξη στις εν λειτουργία μηχανές, θα παραθέσουν και θα επιδείξουν κάθε τεχνική εξέλιξη και λεπτομέρεια των τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί για να ικανοποιούν κάθε ιδιαιτερότητα που απαιτούν τα τρόφιμα, κυρίως όταν αυτά είναι τυροκομικά προϊόντα ή κρέας.
Πρωταγωνιστές της διημερίδας είναι το τυρί και το κρέας, όμως φυσικά οι μέθοδοι συσκευασίας που θα παρουσιαστούν καλύπτουν πολύ μεγάλο εύρος τροφίμων όπως: έτοιμο φαγητό, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ψάρια, είδη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής κ.ά.
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία των κατασκευαστικών οίκων ULMA, SEALED AIR, DANSENSOR, LINDE και τη φιλική συμμετοχή του Δρ. Νικόλαου Α. Κατερέλου (Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. και PhD Πανεπιστημίου Ρέντινγκ Ηνωμένου Βασιλείου).
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 12 Μαρτίου ( τηλ. επικοινωνίας: 2410 555305, e-mail: centralgreece@vamvacas.gr).

b28e3-meat_magazine-page-001

12 March 2015