Διαδικτυακές εκδηλώσεις για συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην αντιμετώπιση της ΑΠΧ

10 May 2021

Διαδικτυακές εκδηλώσεις για συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην αντιμετώπιση της ΑΠΧ

Δύο διαδικτυακές συνεδρίες σχετικά με την αντιμετώπιση της αφρικανικής πανώλους των χοίρων (ΑΠΧ) διοργανώνουν ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την Υγεία των Ζώων (OIE).

Οι εκδηλώσεις (21 Ιουνίου και 28 Ιουνίου) αναφέρονται στην αναγκαία συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Διεθνή Γραμματεία Κρέατος (IMS) υπό την αιγίδα της πρωτοβουλίας που έχουν συστήσει οι FAO και OIE για τον προοδευτικό έλεγχο των διασυνοριακών ζωονόσων (GF-TADs).

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τις 14 Ιουνίου να αποκτήσουν πρόσβαση στο υλικό που σχετίζεται με την ζωντανή εκδήλωση σχετικά με τις Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα, τη σημασία τους για τον έλεγχο της ΑΠΧ και εμπειρίες από όλες τις περιοχές του κόσμου.

«Με τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δίκτυό σας και να επικοινωνήσετε με παγκόσμιους εμπειρογνώμονες και ηγέτες του κλάδου που μοιράζονται μια ισχυρή βούληση να σταματήσουν τη διάδοση της ΑΠΧ» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές.

10 May 2021
Banner
Banner