ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ: Δυναμική παρουσία στη FOODTECH 2019

26 September 2019

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ: Δυναμική παρουσία στη FOODTECH 2019

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ θα είναι παρούσα στη νέα έκθεση για την παραγωγή και τη συσκευασία των τροφίμων FOODTECH 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί 12-14 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της θα γνωρίσουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων του ιαπωνικού οίκου DIGI TERAOKA SEIKO, που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και είναι πρωτοπόρος σε ζυγούς λιανικής και σε βιομηχανικές εφαρμογές. Άλλωστε, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ζυγών λιανικής πώλησης στον κόσμο.

Οι ζυγοί λιανικής πλέον αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις για τους επαγγελματίες, αφού λειτουργούν ως εργαλεία marketing, πωλήσεων και πληροφόρησης. Οι σειρές PC- Based ζυγών DIGI SM-5300 και SM-5500 αποτελούν την ιδανική λύση για τα καταστήματα λιανικής τροφίμων. Ειδικότερα, ο συνδυασμός των ζυγών με την επαναστατική τεχνολογία συνεχούς ρολού ετικέτας LINERLESS και το σύστημα αυτόματης κοπής, παγκόσμια πατέντα της DIGI, προσδίδει στο ζυγιστικό σύστημα απεριόριστες δυνατότητες και οφέλη.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα του ιταλικού οίκου ARCA ETICHETTE SPA (www.arcalabelingmarking.com).

Οι βιομηχανικές ετικετέζες που διαθέτει ο οίκος ARCA καλύπτουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, με επιλογές επικόλλησης άνω και/ή κάτω, εκτύπωσης και επικόλλησης καθώς και προϊόντα laser. Με πείρα 70 ετών, ο οίκος ARCA έχει μπει ήδη πολύ δυναμικά στην ελληνική αγορά. Εκπρόσωποι του οίκου θα βρίσκονται στο περίπτερο μας.

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ σας περιμένει να σας παρουσιάσει όλη την γκάμα των προϊόντων της από κοντά στο περίπτερο C05/HALL 4

26 September 2019
Banner
Banner