Bovillage Ambassadors: «Η ομάδα που κερδίζει»!

06 December 2021

Bovillage Ambassadors: «Η ομάδα που κερδίζει»!

Ο Μιχάλης Ζαμπέτρος ήταν ο μεγάλος νικητής του 2ου Bovillage Ambassador Challenge, που διοργανώθηκε χθες Κυριακή 5/12.

Επρόκειτο για έναν ακόμη διαγωνισμό κρεοτεχνίας με διαγωνιζόμενους τους 10 Bovillage Ambassadors, οι οποίοι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απογείωσαν την τεχνική και τη δημιουργία, κάνοντας ασφαλώς δύσκολο το έργο των κριτών που έπρεπε να αποφασίσουν, ανάμεσα σε άριστες προσπάθειες, ποια ήταν η πιο… άριστη.

Μπορεί τελικά νικητής να ήταν ο Μιχάλης Ζαμπέτρος, αλλά κατά κοινή ομολογία εκείνα που κέρδισαν ήταν η προσπάθεια, η δημιουργικότητα και το ταλέντο, αλλά και το ομαδικό πνεύμα μεταξύ των Bovillage Ambassadors, που στις δηλώσεις τους αναδείκνυαν διαρκώς το πνεύμα συνεργασίας που διαπνέει την ομάδα. «Είναι η ομάδα που κερδίζει»!

Είναι αυτό ακριβώς που έδειξε να εντυπωσιάζει και τους κριτές του διαγωνισμού, τον Γάλλο κρεοτέχνη Λυκ Περέζ, τον σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα Ζαν Μαρί Χοφμάν, και τον καθηγητή της Σχολής Κρεοπωλών του ΥΠΑΑΤ, Βασίλη Κατέρη.

Οι 10 διαγωνιζόμενοι αναμετρήθηκαν με τα παρασκευάσματα που δημιούργησαν με το κρέας Bovillage και βαθμολογήθηκαν σε 5 σημεία-κριτήρια: Ταχύτητα, Τεχνική-μέθοδος, Καθαριότητα, Παρουσίαση-αισθητική, και Μεριδοποίηση.

Το αποτέλεσμα ήταν μερικά… κοσμήματα κρεοτεχνίας που έδειξαν ότι η αγάπη, το πάθος και η δημιουργικότητα κάνουν έναν κρεοπώλη κρεοτέχνη.

Του διαγωνισμού μεταξύ των Bovillage Ambassadors είχε προηγηθεί από το πρωί της ίδιας ημέρας επίδειξη γαλλικής κοπής και αξιοποίησης για τους σπουδαστές σχολών κρέατος από τους Bovillage Ambassadors και τον Γάλλο κρεοτέχνη, εκπαιδευτή και συνεργάτη της Interbev, Λυκ Περέζ. Η επίδειξη ήταν ένας κόμβος γνώσης για τις δεκάδες ανθρώπων που παρακολούθησαν και κατόπιν γεύθηκαν το αποτέλεσμα της γαλλικής τεχνικής κοπής στο γεύμα που ακολούθησε.

06 December 2021
Banner
Banner