- Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου: Απαιτείται ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής
- Ευκαιρίες του Αναπτυξιακού για την μεταποίηση κρέατος. Γράφει ο Αλέξανδρος Μπουζούδης, από την εταιρεία Alpha Plan
- Οι εταιρείες εξοπλισμού προτείνουν
- Το Ελληνικό κρέας. Από το διάλογο με τους κουφούς, στο διάλογο με τους οραματιστές. Γράφει ο καθηγητής Γιάννης Σκούφος
- Οφελείται η ελληνική παραγωγή από το Nutri-Score;
- Αύξηση της παγκόσμιας παραγωγής κρέατος έως το 2030
- Συνέντευξη με τον Στάθη Παπανδρέου, πρόεδρο κρεοπωλών Ηλείας: Πολλά τα προβλήματα, μικρό το κρατικό ενδιαφέρον
- Οι καθαρές φυλές το μυστικό ποιότητας
- Ίδρυση Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διεπαγγελματικών Κρέατος – στα ιδρυτικά μέλη η ΕΔΟΚ
- Ελάχιστες απαιτήσεις έγκρισης μικρών σφαγείων σε ορεινές περιοχές
- Τα αιτήματα των κρεοπωλών όπως κατατέθηκαν στο ΥΠΑΑΤ
- «Κριγιάσι», ένα καινοτόμο προϊόν από κρέας
Και ακόμα, όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας