ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΡΕΑΤΟΣ

Στη Θεσσαλονίκη 31/1, 1&2/2/2025 το 8ο Συνέδριο Το Κρέας και τα Προϊόντα του

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο το Κρέας και τα Προϊόντα του, το θεσμό που συνενώνει όλες τις επιστημονικές δυνάμεις που ασχολούνται με το σύνολο της αλυσίδας παραγωγής κρέατος, «από τον στάβλο έως το πιάτο».

Το 8ο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia και θα διαρκέσει το τριήμερο 31 Ιανουαρίου, 1 & 2 Φεβρουαρίου 2025.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη όλου του σύγχρονου επιστημονικού και εφαρμόσιμου προβληματισμού γύρω από την πρωτογενή παραγωγή, την μεταποίηση / επεξεργασία κρέατος, την διακίνηση και διάθεση στον καταναλωτή, τον επίσημο έλεγχο / πιστοποίηση, την τρέχουσα νομοθεσία, τις εφαρμοσμένες πολιτικές και τεχνικές για τον τομέα του κρέατος.

Η διοργάνωση γίνεται από το περιοδικό Meat News μαζί με την Οργανωτική Επιτροπή και διευθύνεται από Επιστημονική Επιτροπή που καλύπτει όλα τα σχετικά γνωστικά αντικείμενα.

Καλούμε όλους τους επιστήμονες που έχουν ως αντικείμενό τους το κρέας και τα προϊόντα του, τους κρατικούς φορείς, τα σχετικά Τμήματα και τις Σχολές των ελληνικών Πανεπιστημίων, τις επιχειρήσεις τροφίμων, να αγκαλιάσουν το θεσμό του Συνεδρίου και να τον αξιοποιήσουν για τις ερευνητικές και εργαστηριακές παρουσιάσεις τους.

Καλούμε τις επιχειρήσεις του τομέα να στηρίξουν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αυτήν την κορυφαία διοργάνωση, μέσα από το χορηγικό πρόγραμμα, αλλά και με τη συμμετοχή τους στις εργασίες του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), της Ελληνικής Κτηνιατρικής Ακαδημίας (ΕΚΑ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ).

Πληροφορίες: 210 8210028, synedriokreatos@meatnews.gr

Διαβάστε περισσότερα:

Α΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Προηγούμενα Συνέδρια:

Το 7ο Συνέδριο το Κρέας και τα Προϊόντα του - 2023

Το 6ο Συνέδριο το Κρέας και τα Προϊόντα του - 2019

Το 5ο Συνέδριο το Κρέας και τα Προϊόντα του - 2017

Banner