Σεμινάρια τεμαχισμού Bovillage
Related Articles
Η μάρκα γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος ποιότητας Bovillage, πάντα στο πλευρό των επαγγελματιών, πραγματοποίησε για άλλη μια χρονιά μία σειρά από σεμινάρια τεμαχισμού σε επιλεγμένες σχολές εστίασης προς τους αυριανούς επαγγελματίες, τους μαθητές των σχολών.
Με εισηγητή τον brand ambassador Bovillage Γάλλο σεφ Ντομινίκ Περό, τα σεμινάρια αφορούσαν στον τεμαχισμό του μοσχαρίσιου κρέατος α λα γαλλικά, καθώς και στην αξιοποίηση των κομματιών στη μαγειρική.
Οι μαθητές των σχολών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τον τεμαχισμό του κρέατος αλλά και να ενημερωθούν για την παράδοση της Γαλλίας σε θέματα εκτροφής, ιχνηλασιμότητας, υγιεινής, ευζωίας των κοπαδιών, τεχνογνωσίας….
Στο τέλος των σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε γευστική δοκιμή του κρέατος, μέσα από τις πρωτότυπες συνταγές του κου Περό.
Συνολικά περισσότεροι από 150 μαθητές σχολών παρακολούθησαν τα σεμινάρια κοπής και έλαβαν τον οδηγό τεμαχισμού και την αφίσα κοπής Bovillage, έχοντας έτσι την ευκαιρία να διαπιστώσουν την τεχνογνωσία του γαλλικού κλάδου που τον καθιστά leader στην ελληνική αγορά.