Μεγάλη επιτυχία στο 2ο Σεμινάριο Κρεατοσκευάσματος του Meat News

15 April 2021

Μεγάλη επιτυχία στο 2ο Σεμινάριο Κρεατοσκευάσματος του Meat News

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 14/4 το 2ο Σεμινάριο σύγχρονου δημιουργικού Κρεατοσκευάσματος, το οποίο διοργάνωσε το Meat News με τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη.

Το Σεμινάριο διεξήχθη διαδικτυακά και προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναλυτική παρουσίαση επτά (7) συνταγών κρεατοσκευασμάτων ειδικά σχεδιασμένων για την Πασχαλινή βιτρίνα του κρεοπωλείου. Το ενδιαφέρον υπογραμμίστηκε από τις πολλές ερωτήσεις που υποβλήθηκαν και απαντήθηκαν όλες "ζωντανά" από τον Λάζαρο Ράπτη.

Οι συμμετέχοντες κάλυψαν όλη τη γεωγραφική επικράτεια της χώρας από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Σάμο, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία και επαγγελματιών από την Κύπρο.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος το Σεμινάριο θα παραμείνει για λίγες ακόμα μέρες στην διαδικτυακή πλατφόρμα που το φιλοξένησε, με δυνατότητα όσων ενδιαφέρονται να εγγραφούν για να το παρακολουθήσουν. Η εγγραφή γίνεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/seminario-kreatoskevasmatos-lazaros-raptis

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Bovillage, η μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος που κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά.

Την υποστήριξή του στο Σεμινάριο προσέφερε και ο ΕΛΓΟ-Δήμητρα.

Τέλος τα προϊόντα τους για τις παρασκευές των κρεατοσκευασμάτων προσέφεραν οι εταιρείες Aggelis Premium Meatworks, FlavorMe και Κρεατεμπορική Ρούσσος, ενώ το χώρο της προσέφερε η Rational.

15 April 2021
Banner
Banner