COVID-19: Οδηγίες προς καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
Στις 7 Απριλίου 2020 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσαν κατευθυντήριες οδηγίες για τις επιχειρήσεις τροφίμων που αφορούν στην ασφάλεια τροφίμων ως προς τον COVID-19. Ο ΕΦΕΤ στα πλαίσια της ενημέρωσης των...
Πώς επηρέασε ο κορωνοϊός τις διατροφικές συνήθειες των Κινέζων – Στροφή στο βόειο κρέας
15.04.2020 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΚατά 11% αυξήθηκε το 2019 η κατανάλωση βόειου κρέατος στην Κίνα φθάνοντας στα 8,33 εκατομμύρια τόνους, με την κατά κεφαλή κατανάλωση να κάνει ένα άλμα από τα 4,88 κιλά το 2016 στα 5,95 κιλά το 2019. Τα στοιχεία δείχνουν επίσης...
Read Full Article