SOS από τον ΕΦΕΤ για την υγεία από τα trans λιπαρά
Η νέα μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) επιβεβαιώνει τις αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία από την κατανάλωση τροφίμων τα οποία περιέχουν trans λιπαρά οξέα, δεν είναι ακριβώς νέα είδηση, μια...
Αύξηση της παγκόσμιας παραγωγής χοιρινού κρέατος κατά 17% την επόμενη δεκαετία
15.07.2022 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΤα επόμενα δέκα χρόνια προβλέπεται να αυξηθεί η παγκόσμια κατανάλωση χοιρινού κρέατος, έτσι ώστε θα αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο της συνολικής αύξησης της κατανάλωσης κρέατος. Αν και οι αλλαγές στη διατροφή αλλά και η γενικότερη οικονομική κατάσταση θα ευνοήσει τα...
Read Full Article