31 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου η Syskevasia ’24

14 December 2023

31 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου η Syskevasia ’24

Related Articles

Με την Syskevasia 2022 να γνωρίζει άνευ προηγουμένου επιτυχία με τη συμμετοχή 370 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με τους επισκέπτες να ξεπερνούν τους 19.000 δόθηκε για άλλη μια φορά δυναμικό μήνυμα για τη βαρύνουσα σημασία του κλάδου της συσκευασίας.

Η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε ήδη την διεξαγωγή των εμπορικών Εκθέσεων Syskevasia ’24 – 18η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics και Retail Pack ’24 – 1η Έκθεση Συσκευασιών Χονδρικής Λιανικού Εμπορίου στο Athens Metropolitan Expo στις 31 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo.

Syskevasia
H πολυαναμενόμενη & καθιερωμένη 18η Syskevasia είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες της και να αποτελέσει για μια ακόμα φορά το επίκεντρο εξελίξεων, καινοτομιών & networking κατά την διάρκεια των τεσσάρων ημερών λειτουργίας της!

Printing Show
Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, το Printing Show θα δώσει το παρών στην αίθουσα 2 στα πλαίσια της Syskevasia, συνιστώντας μια εξαιρετική ευκαιρία για την παρουσίαση των Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων. Στα πρότυπα προηγούμενων διοργανώσεων μας έχουμε δημιουργήσει ένα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα με σκοπό την αποτελεσματικότερη προβολή προϊόντων, υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων για τους τομείς των εκτυπώσεων, γραφικών τεχνών, επιγραφοποιίας, προβολής και επικοινωνίας.

Retail Pack
Για πρώτη φορά παράλληλα με τη SYSKEVASIA θα πραγματοποιηθεί σε ξεχωριστή αίθουσα η Retail Pack. Στόχος της είναι να αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για την βιομηχανία της συσκευασίας να συναντήσει τον μεγάλο κλάδο του λιανικού εμπορίου. Συμμετέχοντες θα είναι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή & εμπορία συσκευασιών & εξοπλισμού χονδρικής λιανικού εμπορίου καθώς και πάροχοι υπηρεσιών για το Retail Technology & E-Commerce.

Κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων, στην συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo, θα διεξαχθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ημερίδες, workshops και ομιλίες από επιστημονικούς φορείς, συλλόγους, ομοσπονδίες, καθώς και εκπροσώπους των εκθετών, του επιχειρηματικού και βιομηχανικού κλάδου. Επιφανείς επαγγελματίες και εξειδικευμένοι εκπρόσωποι φορέων θα ενισχύσουν δυναμικά τη συμμετοχή των εταιρειών και θα υποστηρίξουν το εκθεσιακό γεγονός.

Περισσότερα: www.syskevasia-expo.gr

14 December 2023
Banner
Banner