Χρυσό βραβείο για την «Καινοτομία στη Διδασκαλία» απονεμήθηκε στη MEAT PRO

24 May 2018

Χρυσό βραβείο για την «Καινοτομία στη Διδασκαλία» απονεμήθηκε στη MEAT PRO

Μια σημαντική στιγμή στην πορεία της Σχολής MEAT PRO ήταν η Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, όταν της απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία στη Διδασκαλία», στο πλαίσιο των Education Leaders Awards 2018 powered by RDC informatics.

Στην τελετή απονομής, η οποία έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων, που για 3η συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications. Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελείται από καταξιωμένα, στο χώρο της εκπαίδευσης, μέλη, με πρόεδρο την πρώην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου. Στόχος του θεσμού είναι η αναγνώριση και η επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών και μεθόδων στον χώρο της Εκπαίδευσης.

Το βραβείο εκ μέρους της Σχολής παρέλαβε η Διευθύντρια και Marketing Manager της MEAT PRO, Κατερίνα Μπράλιου. Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η MEAT PRO, το βραβείο είναι μια σημαντική στιγμή για τη Σχολή, «καθώς αποτελεί την επίσημη αναγνώριση του εκπαιδευτικού της έργου. Κύριο μέλημα του έργου αυτού ήταν εξαρχής η χρήση των πιο σύγχρονων και αποτελεσματικών εκπαιδευτικών μεθόδων και εργαλείων όπως: ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα, 3D ψηφιακά αρχεία διδασκαλίας, πρότυπα εργαστήρια, αλλά και συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς. Με τις πρακτικές αυτές, η MEAT PRO ανέβασε ψηλά τον πήχη στην εκπαίδευση του κρεοπώλη για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Όλη η ομάδα της MEAT PRO, και ο ιδρυτής της Στέλιος Μαστοράκος, ευχαριστούν την εταιρία Boussias Communications για τη βράβευση και δεσμεύονται να συνεχίσουν την προσπάθεια προς την καινοτομία και την πρωτοπορία του εκπαιδευτικού έργου της Σχολής».

24 May 2018
Banner
Banner