Διαδικτυακό φόρουμ «Τaste of Attica» με στόχο την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού (+link)

25 February 2021

Διαδικτυακό φόρουμ «Τaste of Attica» με στόχο την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού (+link)

Με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει το 1ο digital forum «Τaste of Attica».

Το Forum πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00.

Εμπνευστής της δράσης είναι ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον Τουρισμό στην Αττική Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος ο οποίος σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολη» Κωνσταντίνο Μουζάκη οραματίζονται την επόμενη ημέρα της εστίασης ως μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης του κλάδου με σταθερές βάσεις πέρα από προσωπικά και ιδιοτελή συμφέροντα.

Η συμμετοχή του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και του Περιφερειάρχη Περιφέρειας Αττικής Γεώργιου Πατούλη αποδεικνύει την σημαντικότητα που πλέον έχει για την οργανωμένη πολιτεία η ορθή χρήση της γαστρονομίας ως εργαλείο ανάπτυξης του τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια του Forum θα παρουσιαστούν εξαιρετικές τοποθετήσεις από εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.

Ο Carlos Martin Cosme πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας και Οίνου CEUCO, θα τονίσει τη δυναμική της γαστρονομίας ως εργαλείο προώθησης της χώρας μας. Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης θα παρουσιάσει το νέο πλέον όραμα του οργανισμού. Αρκετοί καλεσμένοι θα εξειδικεύσουν υλοποιήσιμες προτάσεις με σκοπό η εστίαση να καλωσορίσει την επόμενη ημέρα μόνο με αισιοδοξία.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από διεθνείς προσωπικότητες το 1ο digital forum «Τaste of Attica» θα παρέχεται και σε ζωντανή μετάφραση στην αγγλική γλώσσα.

Το Forum τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της CEUCO, του οδηγού γαστρονομίας Gault et Millau και της Περιφέρειας Αττικής. Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι η 1η σχολή εκπαίδευσης κρεοπωλών στην Ελλάδα MEAT PRO.

Παρακολουθήστε εδώ την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.

25 February 2021
Banner
Banner