Πρόγραμμα υποτροφιών από την MEAT PRO ACADEMY

22 September 2022

Πρόγραμμα υποτροφιών από την MEAT PRO ACADEMY

H MEAT PRO στις 14 Σεπτεμβρίου γιόρτασε 6 χρόνια λειτουργίας. Ξεκίνησε το 2016 ως η 1η Ιδιωτική Σχολή Κρεοπωλών στην Ελλάδα. «Παρόλο που σε όλα αυτά τα χρόνια πολλά πράγματα άλλαξαν τίποτα δεν επηρέασε τις αρχές και τις αξίες μας. Το πάθος μας για την εκπαίδευση και η αγάπη μας για το κρέας μας βοήθησαν να σταθούμε στην 1η θέση παρέχοντας σε όλους υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών», τονίζει σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Και συνεχίζει: «Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας και την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη σας! Η εκπαίδευση για εμάς είναι πολύ σημαντική, εξάλλου «Η γνώση είναι δύναμη» και καθημερινός μας στόχος είναι η σπουδή στο κρέας να γίνεται με αγάπη και μεράκι. Ήρθε όμως η στιγμή που η MEAT PRO μεγαλώνει και αναβαθμίζεται σε Ακαδημία! Με νέες εγκαταστάσεις, με προσθήκη νέων εκπαιδευτών και επιστημονικών συμβούλων αλλά και με νέα προγράμματα σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην MEAT PRO ACADEMY, την Ακαδημία όπου η εκπαίδευση δεν σταματάει ποτέ!».

Με αφορμή τα «γενέθλια» και στο πλαίσιο της μετατροπής της, ανακοινώνει ένα πρόγραμμα 60 υποτροφιών με 50% έκπτωση για εγγραφή στα τμήματα του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου. Αλλά δεν μένει μόνο σε αυτό, με τη νέα εκπαιδευτική  χρονιά παρουσιάζει δυο νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και έναν κύκλο σεμιναρίων, που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες όλων όσων απασχολούνται στον τομέα του κρέατος.

«Γιατί η γνώση στην MEAT PRO ACADEMY δεν σταματάει ποτέ!», καταλήγει η ανακοίνωση της σχολής.

22 September 2022
Banner
Banner