Βραβεία για ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ, κρεοπωλείο Δελιντζής και ΝΟΣΤΙΜΑ ΕΠΕ

13 February 2018

Βραβεία για ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ, κρεοπωλείο Δελιντζής και ΝΟΣΤΙΜΑ ΕΠΕ

Σημαντικά βραβεία απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ, στο κρεοπωλείο Χ. Δελιντζής και στην ΝΟΣΤΙΜΑ ΕΠΕ, στη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη.
Συγκεκριμένα, το βραβείο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κέρδισε η ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ, έχοντας καταγράψει τον μεγαλύτερο κύκλο εργασιών στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου (41,8 εκατ. ευρώ το 2016 και 43 εκατ. ευρώ το 2017), τον οποίο, αύξησε κατά 22 φορές από το 1999 που ιδρύθηκε. Αντιστοίχως, το βραβείο Ανάδειξης Θρακιώτικου Προϊόντος απονεμήθηκε στις επιχειρήσεις κρεοπωλείο Χ. Δελιντζής και ΝΟΣΤΙΜΑ ΕΠΕ, οι οποίες κατάφεραν να εντάξουν τον καβουρμά στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης, αναφέρθηκε στις προς υλοποίηση δράσεις τού φορέα, όπως η Δομή Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, η Ακαδημία Γαστρονομίας και ο Εβρίτικος Κόμβος Διάθεσης Προϊόντων EVROS STORE.
Ο ίδιος απένειμε και βραβεία αριστείας σε επιχειρήσεις του νομού. Εκτός από αυτές που ήδη αναφέρθηκαν, επιχειρηματικά βραβεία απονεμήθηκαν επίσης:
-Το βραβείο Αναπτυσσόμενης Επιχείρησης στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Έβρου, ο οποίος κατέχει την 5η θέση σε τάξη μεγέθους για την Ελλάδα, μεταξύ των υπολοίπων συνεταιρισμών φαρμάκων, ενώ επενδύει και στην ενσωμάτωση ρομποτικής τεχνολογίας.
-Το βραβείο Οικογενειακής Επιχείρησης και Διαδοχής στην επιχείρηση αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής «Υιοί Αλέξανδρου Σαλγκάμη ΟΕΕ», που λειτουργεί για περισσότερο από έναν αιώνα ως αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση.
-Το βραβείο Καινοτομίας στην εταιρία «Λιθόμυλος», που έχει συνδυάσει τις παραδοσιακές πρακτικές παραγωγής, καινοτομώντας παράλληλα εισάγοντας στην αγορά νέες γεύσεις ζυμαρικών από ΖΕΑ, διαφοροποιημένα με την προσθήκη λαχανικών και κολοκυθόσπορου.

13 February 2018
Banner
Banner