Βράβευση του ΟΚΑΑ για δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στην ΕΛ.ΑΣ.

10 November 2020

Βράβευση του ΟΚΑΑ για δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στην ΕΛ.ΑΣ.

Τιμητική Πλακέτα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ), Απόστολο Αποστολάκο, απένειμε ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης, Διοικητής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Τριανταφύλλου, Διοικητής της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αττικής.

Αφορμή για τη βράβευση (η οποία έλαβε χώρα την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2020 στα γραφεία Διοίκησης του ΟΚΑΑ) αποτέλεσε η δωρεά από μέρους του Οργανισμού τον περασμένο Ιούνιο, συνολικά 77 σετ καινούργιων ελαστικών για τις μοτοσικλέτες των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αττικής, εισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην ασφάλεια των αστυνομικών-αναβατών τους.

«Η βράβευσή μας αντανακλά το σύνολο του δυναμικού και των επαγγελματιών του ΟΚΑΑ ΑΕ, καθώς αναγνωρίζουμε την σημαντική όσο και καθημερινή προσφορά τόσο της Άμεσης Δράσης, όσο και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης στην διατήρηση της ασφάλειας και της ευνομίας στους χώρους που εργαζόμαστε, κινούμαστε και ζούμε, εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα» δήλωσε με αφορμή τη βράβευση ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ.

«Η προσφορά από μέρους μας μπορεί να εκληφθεί ως ένα ελάχιστο δείγμα έμπρακτης ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης των προσπαθειών που καταβάλουν καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου οι άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διασφάλιση του αγαθού της ασφάλειάς μας. Από την πλευρά του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ, αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πως πάντοτε θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους, δρώντες ως αρωγοί στήριξης και ικανοποίησης των αναγκών τους. Πρόκειται για το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως ανταπόδοση των άριστων υπηρεσιών τους προς το κοινωνικό σύνολο ευρύτερα» συμπλήρωσε ο κ. Αποστολάκος.

10 November 2020
Banner
Banner